Basamaklı mekanizmalar sanal simülatörler Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, sanal kulüp, hatırlıyorum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , « Yuvarlanan makaralar » ve « Yuvarlanan makaralar ». Hepsi varsayıyor özdeş oyun akışı.Kazanan kombinasyon yeni resimler sahip ek ödül bir dönüş. Tanıdık basaribet casino ver kullanıcı yalnız şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O başlar devrim ve bekler aynı simgeler ödül hatları. Emülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, verme ziyaretçi fırsat ek ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme oluşturur kazanan kombinasyon.
  • Semboller bir kazanan kombinasyon silindi (ya patlayabilir) ve boş konumlar oluşturmak.
  • belirtilen serbest konumlar sıraya çıkma veya (düşme) yeni işaretler.
  • Müşteri ödül alır eğer böyle simgeler ek olarak oluşturun kazanan bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğerleri görüntüler ile.

Süreç karlı kombinasyonlar kazanana kadar çoğaltılır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm özellikler iş aynı şekilde. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , icat edildi NetEnt ve 2010’da tanıtıldı.

Popülerlik nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Kullanıcılar artık gerekmeyecek sıkıcı döndür makaralar ve form için bekleyin kazanma kombinasyonu mevcut ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve büyüleyici 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi bu parametreleri karşılıyor. Gelişen başarılı kombinasyonlar ve bu yeni semboller ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygular.Özellikle dalgalardan biri yol açacak ağır ödül.

Basamaklı makaralar izin verin sahip birden fazla kazanç. oluştururken başarılı kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez kazançlar yaratabilir oldukça önemli miktar. Bireysel geliştiriciler oluşturun yardımcı çarpanlar hangi önemli ölçüde artır ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez kârlılık çevrimiçi slotlar. İzin veriliyor alın simülatörler ile önemli getiri göstergesi (yukarıda 97 %) veya nispeten küçük (daha az %94). Bağımlılık yok oluşan semboller ve miktar teorik getiri öngörülmüyor.

Ayrıca, basamaklı makaralar artırma önemli bir ödül alma olasılığı. Algoritma çevrimiçi slot Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Sonuç olarak emülatörler ile kademeli mekanik genellikle var önemli uçuculuk. Çünkü makaralar yetenekli geri dön her biri iki kez (veya daha fazla) aynı maliyet için.Bu anlamaya yardımcı olur karlı zincirler yapamayacak görünmeyecek yeterince sık. çığ video slotları içindeki düzenlilik sıklıkla aşmaz %25-30.