Basamaklı makaralar slot makinelerinde Başarıbet ve parametreler

Herkes, kulüp, biliyor benzer adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , « Yuvarlanan makaralar » ve « Yuvarlanan makaralar ». Hepsi sağlıyor özdeş algoritma.Kazanan kombo yeni resimler sahip olmak ek ödül bir tur. Geleneksel başarıbet casino ver müşteri bir şans bir şanslı kombinasyon her turda. O yükler tur ve izler benzer görüntüler ödeme hatları. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, verme ziyaretçi şans başka kazançlı ödül için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak oluşturur kazanan kombinasyon.
  • Simgeler bir kazanan kombinasyon silindi (ya dağılım) ve boş alanlar bırakmak.
  • belirtilen serbest boşluklarda form veya (düşme) yeni semboller .
  • Kullanıcı ödeme alır eğer veriler resimler ayrıca form bir ödül kombinasyonu kendi aranızda veya makaralar üzerindeki kalan semboller ile.

Bu algoritma kazanan diziler durmayacak çoğaltılır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm özellikler işlev aynı şekilde. İlk ve modernize edilmiş bu tür oyun öne çıkıyor Gonzo’s Quest, üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik nedenleri dalgalı slot makineleri Basaribet

Kullanıcılar artık yeterli değil temel döndür makaralar ve form için bekleyin karlı dizi sağlanan ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve orijinal 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels yüzde yüz bu beklentileri karşılıyor. Bina ödül kommbolar ve bu güncellenmiş resimler dikkat çekmek ve alevlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük nakit ödül.

Basamaklı makaralar izin verin elde edin birden fazla ödül. yaratırken karlı kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödül dönüştürebilir oldukça büyük miktar. Belirli sağlayıcılar sağlayın ek katsayılar bu maksimum artır kazanma.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Kademeli genellikle etkilemez seviye karlılığı makineler. Mümkün başlat kumar eğlencesi ile büyük getiri yüzdesi (daha büyük 97 %) veya nispeten büyük değil (daha az %94). İlişki yok oluşan resimler ve boyut teorik getiri olamaz.

Ek olarak, dalgalı makaralar arttırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Mekanizma slot Başarı bet bunu sırasında yeniler ana tur. Bu nedenle kumar simülatörleri ile kademeli algoritma sıklıkla var artan uçuculuk. Çünkü makaralar haklı olarak etkinleştir her biri iki kez (veya daha fazla) aynı maliyet için.Bu şunu doğrular kazanan kombinasyonlar yapamayacak biçim çok sık. çığ oyun simülatörleri içindeki sistematiklikleri sıklıkla daha fazla yok %25-30.