Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve temel özellikler

Herkes, kulüp, hatırlıyorum takip eden isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , « Yuvarlanan makaralar » ve « Yuvarlanan makaralar ». Hepsi demek istiyor benzer mekanizma.Şanslı dizi yeni semboller elde etmek ek kazançlar bir tur. Geleneksel başarıbet sağlayın ziyaretçi yalnızca bir şans bir kazanan kombinasyon için her dönüşte. O yükler tur ve izler aynı görüntüler ödeme hatları. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, sağlama oyuncu şans yardımcı ücretsiz hediye için. Şöyle gidiyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kârlı dizi.
  • Simgeler bir kazanan kombinasyon silindi (veya patlayabilir) ve boş alanlar oluşturmak.
  • belirtilen boş boşluklarda form veya (düşme) yeni simgeler.
  • Oyuncu ödeme alır eğer bunlar ayrıca form bir ödül kombinasyonu birbirinizle veya makaralar üzerindeki diğerleri işaretler ile.

Bu mekanizma kazanan kombinasyonlar durmayacak tekrarlanır aktif hatlarda görünmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm özellikler işlev aynı prensipte. İlk ve devrim niteliğinde bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’s Quest, piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Yaygınlık nedenleri kademeli makineler Basaribet

Ziyaretçiler artık gerekli değil basit başlat makaralar ve eşleşme için bekleyin karlı dizi ödeme hatlarından biri.dinamik oyun akışı ve heyecan verici eğlence tarafından ilgileniyor, ayrıntılı grafik öğeleri ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme mekanik oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels yüzde yüz bu kriterleri karşılıyor. Düşüyor zafer kombinasyonlar ve bu yeni simgeler ilgiyi uyandırmak ve güçlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa sağlam nakit ödül.

Basamaklı makaralar bir şans sağlayın alın birden fazla ödül. oluştururken karlı diziler birkaç arka arkaya kez ödüller biçim oldukça büyük miktar. Bireysel üreticiler sağlayın ek katsayılar hangi maksimum artır ödül.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Çığ genellikle etkisi yoktur kârlılık slot makineleri. Mümkün bul kumar eğlencesi ile ağırlıklı finansal getiri düzeyi (daha büyük 97 %) veya yeterince küçük (daha az %94). Bağlantı yok düşme simgeler ve boyut finansal getiri hayır.

Ancak, kademeli makaralar artırma büyük bir ödül alma olasılığı. Mekanik çevrimiçi slot Başarı bet bunu sırasında telafi eder temel dönüş. Bu nedenle makineler ile dalga sistemi genellikle var artan dağılım. Çünkü makaralar yeteneğine sahip olduğundan başlat her biri iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu anlamayı mümkün kılar karlı zincirler yapamayacak yaratacak oldukça sık. Kademeli emülatörler içindeki düzenlilik genellikle daha fazla yok %25-30.